OM OSS

Skrythals Reklame kan ikke skryte på seg å ha den lengste kundelista i reklamebransjen. Men til gjengjeld kan vi skryte på særdeles fornøyde kunder. Det er fordi vi heller ønsker at våre kunder skal føle seg eksklusiv, husvarm å bli tatt vare på. Hos oss er det lov å danse på bordene. Ikke minst er vi tilgjengelig og yter mer enn kunden kan forvente av oss. Det er like viktig for oss som for kunden at vi sammen lykkes. På vår kundeliste finnes både store og små fra alle slags næringer. Vel og merke tjener de fleste av våre kunder til livets opphold i underholdningsbransjen. Ikke så rart ettersom underholdnings- og opplevelsesbransjen er vår spesialitet.
Ønsker du også å bli en del av den eksklusive Skrythals-familien tar vi gjerne en uformell prat og setter sammen det teamet vi mener er best for deg og ditt virke!

DAGLIG LEDER/COPYWRITER
Jan Aage Hals
jan-aage

Har sju års fartstid som journalist i dagspresse og freelance for reklamebyrå. Etter endt aviskarriere og fram til i dag har jeg hevet lønn som informasjonssjef ved Norsk Revyfaglig Senter , pressesjef for Norsk Revyfestival, redaktør for Norsk Revymagasin, informasjonssjef i Rai Rai Entertainment, pressesjef og turneleder for D.D.E. , prosjektleder Rock City, Namsos,  samt produksjonsleder for ulike arrangement, turneer og events. Er også musiker, komponist og tekstforfatter. Etablerte i år 2004 Skrythals Reklame. Foruten å titulere seg daglig leder er spesialitetene tekstforfatting, web, ideutvikling, foto og produksjonsledelse.

janaage@skrythals.no
Tlf. 99 39 49 82

PRODUKSJONSLEDER/GRAFISK DESIGNER
Grete Rasmussen

grete

Har jobbet som grafiker i reklamebransjen i snart 20 år. Første stopp var hovedkontoret til Biltema. Begynte på reklamebyrået Ekermann&Co i 1995. Jobbet der som grafiker, webdesigner og prosjektleder fram til 2006.
Ble ansatt i Namdalsavisa samme år, oppbygging av nettavdeling samt etablering av Origo, i tillegg til å være grafiker.
Siden år 2007 vært ansatt i Skrythals Reklame som grafiker og prosjektleder. En racer på Quark XPress, Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash og Dreamweaver.

grete@skrythals.no
Tlf. 94 80 14 21