Hva er det første du tenker på når noen sier “Namsos”? Det skulle ikke forundre oss at det dukker opp en eller annen popstjerne på netthinnen din og at du kan fornemme en eller annen sang i bakhodet. Og du har sikkert et minne fra en konsert eller hendelse i livet fra popstjernen som i dette øyeblikk ikke slipper taket i mimringen din.

Vi er også ganske sikker på at Skrythals Reklame ikke er det første du tenker på når noen sier “Namsos”. Ikke så rart. Det fordi vi jobber i mørket bak rampelyset. Her sørger vi for at folkene på scenen blir kastet glans på og at butikken deres framstår på ypperste vis. Dvs at vi produserer alt av trykksaker, bistår på sosiale medier, lager websider og merchandise, gir ut musikk, skriver musikk og tekster, håndterer pressen, produserer pressemeldinger, produserer musikkvideoer, gjør photoshoots og veileder i karrieren. Vi er ideskapere og over snittet kreative.

Det som er flott er at dette er tjenester alle bransjer har bruk for.
Derfor er det flere og flere fra de utroligste bransjer som har kommet til på vår kundeliste.

Du må gjerne gi et pip du også!


Skrythals Reklame kan ikke skryte på seg å ha den lengste kundelista i reklamebransjen. Men til gjengjeld kan vi skryte på særdeles fornøyde kunder. Det er fordi vi heller ønsker at våre kunder skal føle seg eksklusiv, husvarm å bli tatt vare på. Hos oss er det lov å danse på bordene. Ikke minst er vi tilgjengelig og yter mer enn kunden kan forvente av oss. Det er like viktig for oss som for kunden at vi sammen lykkes. På vår kundeliste finnes både store og små fra alle slags næringer. Vel og merke tjener de fleste av våre kunder til livets opphold i underholdningsbransjen. Ikke så rart ettersom underholdnings- og opplevelsesbransjen er vår spesialitet.
Ønsker du også å bli en del av den eksklusive Skrythals-familien tar vi gjerne en uformell prat og setter sammen det teamet vi mener er best for deg og ditt virke!

DAGLIG LEDER/COPYWRITER
Jan Aage Hals

Copywriter

Har sju års fartstid som journalist i dagspresse og freelance for reklamebyrå. Etter endt aviskarriere og fram til i dag har jeg hevet lønn som informasjonssjef ved Norsk Revyfaglig Senter , pressesjef for Norsk Revyfestival, redaktør for Norsk Revymagasin, informasjonssjef i Rai Rai Entertainment, pressesjef og turneleder for D.D.E. , prosjektleder Rock City, Namsos,  samt produksjonsleder for ulike arrangement, turneer og events. Er også musiker, komponist og tekstforfatter. Etablerte i år 2004 Skrythals Reklame. Foruten å titulere seg daglig leder er spesialitetene tekstforfatting, web, ideutvikling, foto og produksjonsledelse.


PRODUKSJONSLEDER/GRAFISK DESIGNER
Grete Rasmussen

Graphic Desiger

Har jobbet som grafiker i reklamebransjen i snart 20 år. Første stopp var hovedkontoret til Biltema. Begynte på reklamebyrået Ekermann&Co i 1995. Jobbet der som grafiker, webdesigner og prosjektleder fram til 2006.
Ble ansatt i Namdalsavisa samme år, oppbygging av nettavdeling samt etablering av Origo, i tillegg til å være grafiker.
Siden år 2007 vært ansatt i Skrythals Reklame som grafiker og prosjektleder. En racer på Photoshop, Illustrator, InDesign, WordPress og Premiere Pro.