Skrythals Reklame AS er et reklamebyrå som har tilhold i Havnegata 10, midt i Namsos sentrum. Byrået eies og drives av Grete Rasmussen og Jan Aage Hals. Begge med lang fartstid innen reklame- media- og underholdningsbransjen. I tillegg deler vi lokaler med profilfirmaet Bureau 247, Rai Rai Entertainment og NAMSOS:LIVE. Sammen kan vi levere alt innen reklametjenester og profileringsprodukter samt bistå bedrifter med ideutvikling. Som en del av NAMSOS:LIVE gjennomfører vi også events og ulike arrangement av alle størrelser for bedrifter og andre i hele Norge.

DAGLIG LEDER/COPYWRITER
Jan Aage Hals

jan-aage

Har sju års fartstid som journalist i dagspresse og freelance for reklamebyrå. Etter endt aviskarriere og fram til i dag har jeg hevet lønn som informasjonssjef ved Norsk Revyfaglig Senter, pressesjef for Norsk Revyfestival, redaktør for Norsk Revymagasin, informasjonssjef i Rai Rai Entertainment, pressesjef og turneleder for D.D.E. samt produksjonsleder for ulike arrangement og events. Er også musiker, komponist og tekstforfatter. I år 2004 etablerte jeg enkeltmannsforetaket Skrythals Reklame, som i 2008 ble gjort om til AS. Foruten å titulere meg daglig leder er mine spesialiteter tekstforfatting, web, ideutvikling, foto og produksjonsledelse.

janaage@skrythals.no
Tlf. 99 39 49 82

PRODUKSJONSLEDER/ART DIRECTOR
Grete Rasmussen

grete

Har jobbet som grafiker i reklamebransjen i snart 20 år. Første stopp var hovedkontoret til Biltema. Begynte på reklamebyrået Ekermann&Co i 1995. Jobbet der som grafiker, webdesigner og prosjektleder fram til 2006.
Ble ansatt i Namdalsavisa samme år, oppbygging av nettavdeling samt etablering av Origo, i tillegg til å være grafiker.
Siden 1. juni i år ansatt i Skrythals Reklame som grafiker og prosjektleder. En racer på Quark XPress, Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash og Dreamweaver.

grete@skrythals.no
Tlf. 94 80 14 21

KONTAKTINFO – SKRYTHALS REKLAME AS
Postadresse
Pb 204
7801 Namsos

Besøksadresse:
Havnegata 10
7800 Namsos

Orgnr: 992 646 500